SBU102 Week 4 Lesson plan

Date/Time: Feb 17, 1:00-2:20 pm & 2:40-4:00 pm

(5 min)	Name card	Slides 1-2, Name	
Opening	Bingo prep	cards, Bingo	
1-1:10		cards	
2:40-2:50			
(10 min)	Transferable skills bingo		Self-assessment
1:10-1:20			Bingo game
2:50-3:00			
(5 min)	Kahoot		
1:20-1:25			
3:00-3:05			
(10 min)	My story and Journey	Slide 4	
1:25-1:35			
3:05-3:15			
(15 min)	Journey map	journey map	Visual representation
1:35-1:50			journey map
3:15-3:30			
(20 min)	Share		Think-pair-share-pair-
1:45-2:05	Forming a question		share
3:25-3:45			
(10 min)	Question sharing		
2:05-2:15			
3:45-3:55			
(5 min)	Exit ticket		
2:15-2:20			
3:55-4:00			

MY.	Journey	M	a	n
/ T	Juuri	/ * •		~

Constantly think about your "What" and "Why" every step of the way!

NAME: